Poicephalus meyeri  Meyer's Parrot  Bosveldpapegaai
Meyer's Parrot
Donkerpoort, Jan 2018

Standvoël. Skaars en grootliks beperk tot die suidwestelike en noordwestelike grense van die Waterberge, veral te sien waar hoë apiesdorings groei (waargeneem in 15% van die pentads); enkel, in pare of klein swerms; teenwoordigheid word dikwels verraai deur skril roep. Broei laatsomer.
Meyer's Parrot Waterberg distribution
Meyer's Parrot
RunduBundu, Aug 2010

Besig om die nes te verlaat wat oorspronklik deur 'n Baardspeg in 'n kragpaal gemaak is.


tuis       home      voëllys      next